Novosti Sport Događanja

[FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme

26.02.2023. / Redakcija

Baš kada se činilo da je proljeće na pomolu, zima se vratila u punoj snazi. Uz zahladnjenje od 10 stupnjeva naspram prošlotjednim temperaturama, kišu je prošlu večer zamijenio snijeg koji je izmamio Velikogoričane van iz kuće. Već od ranog jutra rade se snjegovići, čiste se auti i lete zalutale grude uz ciku djece.

Ipak, na nekim mjestima bijeli pokrivač prouzročio je probleme. Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica imala je nekoliko intervencija.

- Sinoć i jutros imali smo intervencije uklanjanja drva koja su pala na prometnicu, a u Dubrancu smo dopremili agregat kući u kojoj je nestalo struje zbog medicinske aparature - obavještava nas Ivica Maceković, zapovjednik JVP Velika Gorica.

Zimska služba također je bila cijelu noć na cestama, a dežurat će i dalje. Snijeg se već počeo topiti, a prema prognozi, izmjena susnježice i snijega uz slične temperature zadržat će se kroz cijeli sljedeći tjedan. U slučaju poteškoća prouzrokovanih snijegom, možete se obratiti zimskoj službi na dežurni broj 099 0690060.

Dašak zimskih radosti možete pogledati na fotografijama koje su nam poslali čitatelji.

Galerija slika

[FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme [FOTO] Zima uzvraća udarac: Snijeg izmamio građane van, ali i prouzrokovao probleme

Podijeli