Novosti Sport Događanja

Umjetni travnjak na Knejama za bolje uvjete mladih nogometnih nada NK Turopoljca

01.02.2023. / Redakcija

Kučani su danas na igralištu NK Turopoljca dočekali gradonačelnika Krešimira Ačkara koji je u jutrošnjem obilasku posjetio Kuče gdje je postavljen novi umjetni travnjak. Za ove radove Grad je izdvojio 37 tisuća eura, a Kučani ne kriju oduševljenje novom investicijom na Knejama.

-U svoje osobno ime i u ime cijelog kluba zahvaljujem se gradonačelniku ispred Grada što nam je omogućio prekrasan teren koji će koristiti našim nogometašima i mještanima. Imamo puno djece u Kučama i ovo će nam omogućiti bolje uvjete u daljnjem radu-rekao je Daniel Zagorac,predsjednik NK Turopoljca dodavši kako svlačionicama sada nema toliko blata pa je i manje čišćenja.

-Zahvaljujem se Gradu na čelu s gradonačelnikom Ačkarom i pročelnikom Bačurinom što su vidjeli potrebu za rekonstrukcijom nogometnog terena i obložili ga s umjetnom travom, kao i u drugim mjestima pokazalo se to dobrom investicijom i stvarno smo zadovoljni da je teren u funkciji-rekao je Stjepan Fabijančić, predsjednik MO Kuče.



-Želja Kučana je bila da bude igralište presvučeno u umjetnu travu, radovi su gotovi i vrijednost je bila 37.000 eura. Primijetili smo gdje god smo stavljali umjetnu travu da se odaziva veći broj djece, i nastavit ćemo strateški dogovoriti u kojem ćemo naselju sljedeće stavljati umjetni travnjak ili igralište, svakako će to bit u dogovoru s mjesnim odborima i gradskim četvrtima-rekao je gradonačelnik Krešimir Ačkar i dodao kako Kuče sad uz vatrogasni dom, sada ima i lijepo uređeno igralište, ali da je svjestan problema s prometnicama zbog radova na Aglomeraciji.

-Svjesni smo da su ceste u lošem stanju zbog Aglomeracije i tu potpuno razumijem sugrađane i njihovo nezadovoljstvo, ali to će biti riješeno do lipnja. Nisam zadovoljan kako se održavaju prometnice i nećemo preuzeti nijednu cestu koja ne bude zadovoljavajuće uređena-dodao je gradonačelnik.

Galerija slika

Umjetni travnjak na Knejama za bolje uvjete mladih nogometnih nada NK Turopoljca Umjetni travnjak na Knejama za bolje uvjete mladih nogometnih nada NK Turopoljca Umjetni travnjak na Knejama za bolje uvjete mladih nogometnih nada NK Turopoljca

Podijeli