Novosti Sport Događanja

Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju

27.09.2022. / Redakcija

Udruga branitelja VG Branitelji-Velika Gorica okupili su se 24. rujna u prostorijama Gradske četvrti Pleso i sa prijateljima proveli dan u druženju i zabavi.

Uz članove Udruge prisustvovale su i članice Udruge udovica hrvatskih branitelja Velika Gorica, članovi Udruge HVIDRA Velika Gorica i Udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski Zagrebačke županije. Prisutne je prigodnim govorom pozdravio predsjednik urdruge, Vinko Cerovski, a druženje se nastavilo uz domjenak i ugodni razgovor.

Galerija slika

Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju Susret starih prijatelja: Udruga VG Branitelji okupila članove i prijatelje na cjelodnevnom druženju

Podijeli