Novosti Sport Događanja

Sara Habijančić brončana na WT Grand Prixu u Ljubljani: Izniman rezultat!

21.09.2022. / Damir Žbulj

U Ljubljani je održan jaki međunarodni G2/E2 Slovenia Open 2022, turnir iz Grand Prix serije Svjetske taekwondo federacije, na kojem je nastupilo preko 800 natjecateljica i natjecatelja iz više od 30 zemalja svijeta.

Velikogorički taekwondo klub predstavljala je Sara Habijančić, koja je u juniorskoj kategoriji do 59 kilograma stigla do brončane medalje.

"Odlično je odradila turnir u kvalitetnoj konkurenciji te je na kraju zaslužila broncu. Sara je tako nastavila svoj uspješan niz osvajanja medalja na G turnirima iz prvog dijela sezone. Ovo joj je peta medalja iz ove serije turnira u 2022. godini, što je svakako izniman rezultat," javio nam je trener i tajnik TKD Velika Gorica Igor Matić.

"Osvojeni su novi bodovi na WTE rang listi i plan koji je 'zacrtan' ostvaruje se kako smo i planirali. Sljedeći turnir nas očekuje u listopadu, kad će Sara nastupiti u Crnoj Gori na G2/E2 Montenegro Open turniru u Podgorici. Sari čestitamo na rezultatu i želimo joj puno uspjeha na idućem natjecanju," poručio je Matić.

 

Galerija slika

Sara Habijančić brončana na WT Grand Prixu u Ljubljani: Izniman rezultat!

Podijeli