Novosti Sport Događanja

Trofej Turopolja ponovno u Velikoj Gorici i Kurilovcu: Uživajte u nastupima mladih nogometnih nada

19.09.2022. / Damir Žbulj

U našem gradu ponovno ćemo imati prilike gledati mlade nogometne nade na Trofeju Turopolja, jednom od istaknutijih U-19 juniorskih turnira u Hrvatskoj! Nakon dvije pandemijske godine opet će se talentirani nogometaši boriti za prestižan trofej, a utakmice će se na pomoćnom terenu velikogoričkog Gradskog stadiona i kurilovečkom Udarniku igrati ovog petka i subote, 23. i 24. rujna.

Domaćin je HNK Gorica, a sudjelovat će i juniori Slaven Belupa, Lokomotive i Varaždina te gosti iz mađarskog Haladasa i slovenske Mure.

Bit će ovo 22. izdanje Trofeja Turopolje, a ulaz je slobodan za gledatelje.

"Pozivamo sve ljubitelje nogometa da tijekom ove reprezentativne stanke uživaju u nogometu budućih zvijezda," poručili su organizatori.

Natjecanje otvaraju Varaždin i Lokomotiva u petak s početkom u 10 sati na SRC Udarnik, dok od 10.30 sati na Gradskom stadionu igraju Gorica i Mura. Ulaz će biti s istočne strane stadiona.

FC Illes A. Haladas i Varaždin igraju od 16.30 sati (Gradski stadion), a u istom terminu će na Udarniku snage odmjeriti Slaven Belupo i Mura.

U subotu od 10 sati na Gradskom stadionu se sastaju Lokomotiva i FC Illes A. Haladas, dok će u Kurilovcu od 10 sati igrati Gorica i Slaven Belupo.

Završnica se igra na Gradskom stadionu, u subotu od 15.45 sati je na rasporedu dvoboj za treće mjesto, a u 17.15 sati igra se veliko finale.

"Pravo nastupa imaju igrači koji nisu mlađi od 16 godina i nisu stariji od 18 godina i šest mjeseci. Pokrovitelji ovogodišnjeg turnira su Hrvatski nogometni savez, Grad Velika Gorica, Zajednica športskih udruga Velike Gorice, Cetina, Alpas i Nogometni savez Zagrebačke županije," dodali su iz organizacije 22. Trofeja Turopolje.

 

(Foto: Nogometna škola HNK Gorica)

 

 

Galerija slika

Trofej Turopolja ponovno u Velikoj Gorici i Kurilovcu: Uživajte u nastupima mladih nogometnih nada

Podijeli