Novosti Sport Događanja

U Pokupskom počele pripreme za proslavu blagdana Velike Gospe

11.08.2022. / Redakcija

U Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije Pokupsko počinje trodnevnica i pripreme za proslavu blagdana Velike Gospe. U petak u 19 sati održat će se sveta misa, a nakon toga razmatranje o današnjim životnim poteškoćama, koje će voditi Katarina Ralbovsky dipl. pedagog i teolog.

Dan poslije u isto vrijeme održat će se sveta misa, a vjernici će imati priliku osobno razgovarati s Kristinom Ralbovsky.

U nedjelju, na treći dan trodnevnice, bit će održane svete mise u 9 i 11 sati. Prije svetih misa bit će kratki nagovor, nakon svete mise u 11 sati izložit će se Presveti Oltarski Sakrament. Mogućnost pobožnosti prema Presvetom Oltarskom Sakramentu bit će do 18 i 30 sati kada će biti blagoslov i zatvaranje Presvetog.

Nedjelju navečer u 20 sat bit će pobožnost križnog puta u Roženici. Svaku večer vjernici mogu dobiti sakrament pomirenja

U ponedjeljak će se održati procesija s kipom Blažene Djevice Marije i sveta misa s početkom u 10 sati. Misu će predvoditi mladomisnik Sisačke biskupije vlč. Josip Bulat.

Podijeli