Novosti Sport Događanja

Za vikend vas čeka pregršt događaja u okolici Velike Gorice!

05.08.2022. / Redakcija

Ljetne večeri ovoga vikenda provedite izvan svojih domova jer vas u okolici Velike Gorice čeka pregršt događanja.

Već danas od 20 sati možete uživati u pizza partyju uz craft pivo u Buševcu te pogledati crnu komediju „Requiem za Martina“ u izvedbi Kazališne družine „Mesnica teatar“ koje je za vas pripremio Ogranak Seljačke sloge Buševec.

Ako ste ipak sportski tip i nemate problema s ljetnom žegom ranih večeri, od 18 sati će Rakarje ugostiti MNL VG Sjever 2022. U brojnim okršajima znojit će se naši nogometaši, a vas će zabavljati TS Gentelmeni dok će za dobru hranu biti zadužen Majstor Fila.

U subotu osjetite kakvo je to Ljeto u Vukovini uz pečenike, povijesnu postrojbu ban Gašpar Alapić, ulični show, radionice, predstave i mnoge druge zanimljivosti, a šarolik program počinje od 18 sati u dvorištu Alepićeve kurije.

A i na bregima će se feštati u subotu. U vinogradu Nikole Hrvačića u 17 sati će se okupiti vesela družina z brega Jajtine. pripremili su zanimljiv program za svoje prijatelje i goste. Što se tiče hrane bit će tu domaćeg bažula, pečenih kobasica i pečenog kukuruza, a za glazbenu kulisu bit će zaduženi muzikaši.

Nedjelju pak provedite uza najdraže igre u Turopolju gdje će se s početkom u 19 sati u Parku turopoljskih branitelja 1 održati Večer društvenih igara, a čeka vas puno smijeha, hladnog pića i pregršt zabave.

Povedite svoje najdraže i uživajte!

Galerija slika

Za vikend vas čeka pregršt događaja u okolici Velike Gorice! Za vikend vas čeka pregršt događaja u okolici Velike Gorice! Za vikend vas čeka pregršt događaja u okolici Velike Gorice!

Podijeli