Novosti Sport Događanja

Gorica ugostila Prvo prvenstvo Hrvatske u umjetničkim plesovima, natjecalo se čak 300 plesača!

16.05.2022. / Petar Brnada

Velikogorički plesni klub „Megablast“ bio je domaćin Prvog prvenstva Hrvatske u umjetničkim plesovima.

Pod okriljem Hrvatskog sportskog plesnog saveza sudjelovali su plesni klubovi Dance Queen iz Kraljevice, Spin i Step by step iz Zagreba i Megablast  iz Velike Gorice. Oko 300 plesača natjecalo se u show danceu, jazz danceu, suvremenom plesu, baletu i acro-plesu.

Poželjevši plesačima puno uspjeha ne samo na domaćim nego i na međunarodnim natjecanjima, svečanosti otvorenja prvenstva prisustvovao je i zamjenik župana Ervin Kolarec.

 

Foto: Zagrebačka županija

Galerija slika

Gorica ugostila Prvo prvenstvo Hrvatske u umjetničkim plesovima, natjecalo se čak 300 plesača! Gorica ugostila Prvo prvenstvo Hrvatske u umjetničkim plesovima, natjecalo se čak 300 plesača! Gorica ugostila Prvo prvenstvo Hrvatske u umjetničkim plesovima, natjecalo se čak 300 plesača! Gorica ugostila Prvo prvenstvo Hrvatske u umjetničkim plesovima, natjecalo se čak 300 plesača! Gorica ugostila Prvo prvenstvo Hrvatske u umjetničkim plesovima, natjecalo se čak 300 plesača! Gorica ugostila Prvo prvenstvo Hrvatske u umjetničkim plesovima, natjecalo se čak 300 plesača!

Podijeli