Novosti Sport Događanja

Na Pleso se vratila avionska linija za Toronto!

09.05.2022. / Petar Brnada

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, u Zračnu luku ponovno se vratio Air Transat na redovitim izravnim letovima Toronto – Zagreb, što je prvi prekooceanski let u redovnom redu letenja ove godine u Zagrebu.

Zadovoljstvo ponovnim dolaskom Air Transata izrazili su i Alan Bowman, veleposlanik Kanade u Republici Hrvatskoj, koji je tom prigodom izjavio:

-Oduševljen sam što je Air Transat ponovno uveo izravne letove između Kanade i Hrvatske. Vjerujem da će se zbog tih letova povećati broj turista koji će posjećivati naše dvije zemlje, ali i da će oni otvoriti vrata novim poslovnim mogućnostima- rekao je Bowman.

Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d., istaknuo je da je povratak Air Transata i ponovno povezivanje Toronta i Zagreba još jedan korak ka oporavku prometa u Zagrebu.

-Air Transat bio je prvi zrakoplovni prijevoznik koji je još 2016. godine uspostavio transatlantski most između Hrvatske i Kanade, stoga nas dodatno veseli njegov povratak- rekao je Bahadir Bedir.

Air Transat letjeti će jednom tjedno na relaciji Toronto – Zagreb – Toronto.

Podijeli