Novosti Sport Događanja

FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem!

09.05.2022. / Petar Brnada

Preko 50 Ukrajinaca koji su smješteni u Velikoj Gorici u okviru učenja Hrvatskog jezika u POU VG turistički je obišlo Zagreb uz turističke vodiče prof. Mariju Patrlj i prevoditeljicu Dariju Pavlišan.

Zagrebačkim ulicama hodali su u nedjelju, a obilazak je održan na hrvatskom jeziku, ali uz prijevod na ukrajinski. Krenuli su iz Velike Gorice besplatnim autobusom, a trosatnu turu započeli su oko 14 sati kod spomenika Augustu Šenoi u Vlaškoj ulici.

Na kraju mjesečnog programa učenja Hrvatskog jezika planiran je i turistički obilazak Turopolja.

Galerija slika

FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem! FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem! FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem! FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem! FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem! FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem! FOTO Pedesetero „goričkih“ Ukrajinaca u turističkom obilasku Zagreba, slijedi tura Turopoljem!

Podijeli