Novosti Sport Događanja

Petrović, Habijanec i Javor pobjednički krenuli u drugi dio stolnoteniske sezone

18.01.2022. / Damir Žbulj

Nakon jednomjesečne zimske pauze u akciji su ponovno bili i stolnotenisači HSTK Velika Gorica, koji su bili sigurni protiv druge ekipe Dugog Sela.

Martin Petrović uvjerljivo je otvorio meč, no, Marko Habijanec je u drugom dvoboju pomalo iznenađujuće poražen od Luke Lozušića, nakon što je imao 2:1 prednost.

Ipak, nakon toga Karlo Javor s 3:0 dobiva Belića, dok su Habijanec i Petrović identičnim rezultatom u parovima 'sredili' Belića i Lozušića.

Konačni rezultat postavio je Martin Petrović, ali tek poslije velike borbe s Lozušićem u pet setova.Velikogoričani su treći na ljestvici s osam pobjeda i dva poraza, iza STK TIS Zagreb i STK Samobor.Velikogoričke stolnotenisačice su odmarale, zbog problema s koronavirusom u redovima Dugoselki.

Trenutno su na šestoj poziciji s četiri pobjede i pet poraza.U idućem kolu 1. HL Zapad, krajem siječnja, stolnotenisači gostuju kod druge ekipe Libertasa u dalekom Dubrovniku, dok bi stolnotenisačice u dvostrukom programu trebale dočekati Stubicu i Jastrebarsko.

Podijeli