Novosti Sport Događanja

Velika Gorica ima Kraljicu elegancije: Marija Magdalena očarala žiri najstarijeg izbora ljepote!

03.12.2021. / Redakcija

Laskavom titulom hrvatske Kraljice elegancije okitila se ovog tjedna naša sugrađanka Marija Magdalena Buntak na najstarijem izboru ljepote “Kraljica Hrvatske” koji se održao u Rovinju.

Velikogoričanka Marija Magdalena 23-godišnja je studentica komunikologije, a bavi se šminkanjem, slikanjem, modelingom, fitnessom te volontiranjem u izviđačima. Posebno nas je zanimalo što joj znači ova osvojena titula.

-Za mene ova titula znači da se trud i upornost isplate i da nastavim dalje slijediti svoje snove. Jako puno sam radila na sebi, od fizičkog izgleda do komunikacije, samopouzdanja i one energije koja se prepoznaje na pisti, jednostavno izgradila sam se kao osoba- govori nam Marija Magdalena Buntak.

U Rovinju je Mariji Magdaleni konkuriralo deset djevojaka, a osim ocjenjivanja ljepote i hoda, žiri je superfinalisticama postavljao pitanja, dok je naše pitanje bilo kako se odlučila prijaviti na izbor Kraljice Hrvatske. 

-Pratila sam izbore ljepote prijašnjih godina, ali Kraljica je najprestižniji izbor ljepote i to ne samo ljepote. Ovo je kulturno modna manifestacija. Tako da sam se odlučila upravo za ovaj izbor kako bih stekla novo iskustvo, prijateljstva i poslovne prilike- objašnjava ‘Kraljica Elegancije’. 

Ovakve manifestacije za Mariju Magdalenu nisu novost. U lipnju je sudjelovala na izboru za Kraljicu Zagreba gdje je također bila u top pet superfinalistica. Međutim, naša sugrađanka uspjeh ne mjeri samo osvojenim titulama.

-Od tada do danas vidim velike promjene na sebi i svom karakteru zahvaljujući savjetima i podršci koju sam imala od direkcije izbora, obitelji i prijatelja- kazala je Marija Magdalena.

Naša ‘Kraljica elegancije’ aktivna je i u savezu izviđača. U Turopoljskoj udruzi skauta Tur volontira već više od 10 godina gdje radi s djecom, a ovog ljeta je i završila tečaj za vođu družine.

 

-Malo je čudan spoj izbora ljepote i izviđača, ali ja sam se pronašla i u jednom i u drugom. Volontiram u Savezu izviđača Hrvatske, točnije u Turopoljskoj udruzi skauta Tur u Velikoj Gorici. Radim s djecom, puno boravimo u prirodi, razvijamo različite društvene, tjelesne i duhovne vještine- rekla je Marija Magdalena.

Otkrila nam je kako se i u budućnosti planira natjecati, a pozitivne promjene potaknule su ju da pozove i druge djevojke da se okušaju u ovom području. 

-Svako natjecanje je za mene jedna prilika i nikad se ne zna što donosi. Volim svjetla reflektora, visoke pete i modnu pistu tako da ću se svakako nastaviti natjecati sve dok uživam u tome. Pozivam djevojke da se prijave jer osim lijepog iskustva organizacija Kraljice Hrvatske ulaže u mlade i perspektivne djevojke i omogućuje im besplatne treninge i savjetovanja te podršku na svim razinama- zaključila je ‘Kraljica Elegancije’. 

Foto: Marija Magdalena Buntak, Kraljica Elegancije 2021.

Podijeli