Novosti Sport Događanja

Velikogoričanka Kristina iz 'Braka na prvu' ima novog dečka: „Bila je to ljubav na prvi pogled”

22.11.2021. / Maja Peranić

Naša sugrađanka Kristina Belčić, jedna od kandidatkinja popularnog RTL-ova show-a „Brak na prvu” nedavno je u jednom intervjuu otkrila kako je napokon istinski zaljubljena. Nakon negativnog iskustva s eksperimentalnim suprugom iz show-a, koji joj je priskrbio suze i povrijedio je, danas je, kaže, u sretnoj vezi.

-Evo, pojavio se netko konačno u mom životu. Zaljubljena sam, mogu reći. Proradili su ti neki leptirići u meni... Sad je neki plan da bi on trebao doći ovdje kod mene živjeti i tako... Svašta nešto- rekla je Kristina u intervjuu za RTL-ove Roksine anđele. Dodala je da iako ju je Cigla povrijedio, nije zbog toga izgubila vjeru u sretne veze.

-Nije da sam ja izgubila neku vjeru u muškarce, on mi je pao u očima skroz. Ali eto, desilo se to što desilo prije par mjeseci, da sam upoznala nekoga i promijenilo se što se toga tiče- rekla je Kristina Roksinim anđelima.

Svog novog dečka upoznala je prije dva mjeseca, na svoj 30. rođendan koji je prošao puno bolje nego onaj kojeg je proslavila s Ciglom.

-Prošli rođendan, 29. je bio katastrofa, znači u suzama. Ali ovaj rođendan, stvarno, to je bila jednostavno ljubav na prvi pogled. Evo, ja vam to ne mogu opisati-rekla je za Roksine anđele.

O Cigli: „Pretvarao se cici mici, a onda mi zabio nož u leđa”

U intervjuu je ispričala i kako je doživjela cijelo iskustvo „Braka na prvu” istaknuvši kako je u taj show ušla puna nade da će upoznati srodnu dušu, no dogodilo se upravo suprotno, „dobila” je lika kakvog nikad ne bi poželjela, otkrila je.

-To je za mene ovako jedno veliko životno iskustvo. Ja sam se to stvarno prijavila iskreno i stvarno sam s namjerom ušla u to da će mi eksperti pronaći nekog normalnog, neku moju srodnu dušu, ali eto, nažalost, dobila sam takvog lika kojeg nikad ne bih poželjela", rekla je Kristina te dodala:

-Tako se dogodilo kako se dogodilo, ali Bože moj, još jedno iskustvo u životu. Naučila sam da ne treba puno vjerovati ljudima i da čovjek treba biti na oprezu. Ljudi su sklizak teren... Preda mnom se pretvarao cici mici, a čim bi leđa okrenuo, znači, zabio mi nož od metar u leđa. Katastrofa!-kazala je u intervjuu za Roksine anđele.

Inače, Kristina danas živi i radi u Münchenu kao vozačica kamiona, a dva puta mjesečno dolazi u Hrvatsku, u Veliku Goricu posjetiti obitelj i prijatelje.

Cijeli intervju s Kristinom Belčić u Roksinim anđelima pogledajte ovdje.

(foto: screenshot RTL)

Podijeli