Novosti Sport Događanja

FOTO Veliki ulov policije: Goričanin (36) u kući skrivao više od pet kilograma amfetamina i kilogram konoplje!

21.10.2021. / Petar Brnada

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Kako navode, sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine konoplje tipa droga i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu kuće na području Velike Gorice, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na nezakonitom tržištu.

Naime, pretragom stana koji koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 1.118,8 grama konoplje tipa droga pakirane u 63 plastične vrećice i 5.076,6 grama amfetamina pakiranog u deset plastičnih kutija i vrećica, kao i digitalnu vagu, uređaj za vakumiranje te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: PU zagrebačka

Galerija slika

FOTO Veliki ulov policije: Goričanin (36) u kući skrivao više od pet kilograma amfetamina i kilogram konoplje! FOTO Veliki ulov policije: Goričanin (36) u kući skrivao više od pet kilograma amfetamina i kilogram konoplje! FOTO Veliki ulov policije: Goričanin (36) u kući skrivao više od pet kilograma amfetamina i kilogram konoplje! FOTO Veliki ulov policije: Goričanin (36) u kući skrivao više od pet kilograma amfetamina i kilogram konoplje!

Podijeli