Novosti Sport Događanja

FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP

16.09.2021. / Petar Brnada

 

Prvo su u 16:45 sati zaprimili dojavu o požaru trave i niskog raslinja na mraclinskim Dugavama. Pet vatrogasaca DVD Mraclin izašlo je na intervenciju s kamionetom sa VTM-om, a intervenciji se priključila i Javna vatrogasna postrojba s autocisternom i tri vatrogasca.

Požar je lokaliziran nešto prije 20 sati, no kako otkrivaju s mraclin.hr, samo 20-ak minuta kasnije stiže dojava o novom požaru trave na Golaku. DVD Mraclin izašao je na intervenciju sa šest vatrogasca, kamionetom i Ladom Nivom, a vatra je obuzdana oko 21 sat.

-Podsjećamo da su još uvijek na snazi mjere o zabrani paljenja vatre na otvorenom i molimo sve mještane za odgovorno ponašanje- poručuju iz Mraclina.

Foto: DVD Mraclin

Galerija slika

FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP

Podijeli