Novosti Sport Događanja

Kurija Modić-Bedeković postaje dom vilama, coprnicama, mogutima, čarobnjacima, evo i programa!

16.09.2021. / Petar Brnada

Pred nama je još jedan Perunfest, festival zaboravljenih priča i narodnih predaja koji u Turopolje dovodi vile, coprnice, čarobnjake, magične moći, legende i bajke te brojne živopisne likove koji će vas nakratko povesti u neko drugo vrijeme i drugi prostor.

Ove godine Perunfest se održava na lokaciji kurije Modić Bedeković u Donjoj Lomnici, za vikend 18. i 19. rujna., a čekaju vas brojni zanimljivi i zabavni sadržaji za veliku i malu djecu.

Bit će tu pričaonice priča i bajki, starih legendi, interaktivne igre i štandovi, proricanja i magije, stiže ekipa Ministarstva magije i likovi iz Harry Pottera, a organizatori najavljuju i kreativne radionice, domaće specijalitete, dobru zabavu i dobru glazbu.

Detalje i program pogledajte na webu Perunfesta ili na fotografijama u galeriji.

 

Foto: Perunfest.hr

Galerija slika

Kurija Modić-Bedeković postaje dom vilama, coprnicama, mogutima, čarobnjacima, evo i programa! Kurija Modić-Bedeković postaje dom vilama, coprnicama, mogutima, čarobnjacima, evo i programa! Kurija Modić-Bedeković postaje dom vilama, coprnicama, mogutima, čarobnjacima, evo i programa! Kurija Modić-Bedeković postaje dom vilama, coprnicama, mogutima, čarobnjacima, evo i programa!

Podijeli