Novosti Sport Događanja

ZORAN TOMČIĆ: "Poslije pobjede atmosfera je uvijek super"

22.09.2016. / Nefertum IT
Post nogometaša Gradića trajao je punih pet kola u kojima su uhvatili tek bod u domaćem susretu protiv Poleta. Posljednje mjesto i tek jedan osvojen bod bili su znak za uzbunu. Trener Željko Pavković koji je prošlog proljeća izvukao maksimum iz momčadi ostavivši je u Međužupanijskoj ligi poslije poraza od Save podnio je ostavku koja je od strane predsjednika Ivana Galea i prihvaćena.

Zamjena je pronađena u Zoranu Tomčiću koji je momčad vodio u Kranjčevićevoj ulici protiv druge momčadi Zagreba te u nedjelju protiv Radoboja protiv kojeg su Gradići pogotkom Nikole Pavlice stigli do prve ovosezonske pobjede.

-Poslije pobjede atmosfera je uvijek super, jer pobjede tome doprinose. Protiv Zagreba smo odigrali i bolju utakmicu, no ostali smo bez bodova. Sada nam se to vratilo- ispričao nam je Zoran Tomčić koji je na klupi Gradića odradio tek sedam dana.

tomcic velika 1.jpg

Raspored njegovoj momčadi nije ni najmanje naklonjen.

-Imamo težak raspored, te nam ne preostaje ništa drugo nego da se borimo za svaki bod. Radna atmosfera jako je dobra, sinoć sam imao 21 igrača na treningu. Ovim igračima nije mjesto tu gdje se nalaze, oni su prekvalitetni i zaslužuju daleko bolji plasman, u koji ja vjerujem da ćemo postići- kaže Tomčić.

U sljedeća dva kola Gradiće očekuju gostovanja, najprije u subotu kod Libertasa kojeg je Tomčić u prvom kolu svladao s Poletom, dok se tjedan dana kasnije gostuje u Kutini kod Moslavine.

-Libertas i njihovog trenera Đuru Petrinca jako cijenim. Riječ o kompaktnoj i dobroj momčadi koja u svojim redovima ima kvalitetnog napadača Šimunovića. Bit će to teška utakmica, no mi idemo na tri boda. Ja sam uvjeren kako ćemo se mi s ovih gostovanja vratiti s pokojim bodom- o narednim utakmicama će trener Gradića, čiju je momčad pojačao i iskusni Siniša Ferenček.

tomcic velika.jpg

-On nije doveden da odigra jednu do dvije utakmice, on će biti jako bitan faktor za ovu momčad. U subotu još nema pravo nastupa, tek protiv Moslavine moći ću računati na njega- zaključio je razgovor Zoran Tomčić.   

Podijeli