Novosti Sport Događanja

Zoran Tomčić klupu Poleta zamijenio onom Gradića

13.09.2016. / Nefertum IT
Željko Pavković pod čijim su vodstvom nogometaši Gradića proljetos izborili ostanak u Međužupanijskoj ligi nakon nedjeljnog poraza od Save podnio je ostavku na mjesto trenera koju je predsjednik Ivan Gale prihvatio i bacio se u potragu za novim trenerom. Pavkovićev nasljednik 24 sata kasnije pronađen je u Buševcu, u liku Zorana Tomčića koji je s uspjehom u posljednje dvije sezone vodio Polet s kojim je u sezoni 2014./2015. osvojio naslov prvaka Jedinstvene županijske lige.

-Sudbina trenera je takva, proljetos smo pod vodstvom trenera Pavkovića ostvarili zacrtani cilj, no nažalost u novu sezonu nismo ušli na željeni način. Rastali smo se prijateljski i ovim mu se putem zahvaljujem na svemu što je napravio za naš klub- rekao nam je predjednik Ivan Gale.

Pred Tomčićem, čije su momčadi koje je do sada vodio uvijek bile prvi vrhu, sada nije nimalo lak zadatak jer momčad koju preuzima trenutno je posljednjeplasirana i na kontu ima samo jedan.

tomcic velika.jpg

-Sa svojim sada već bivšim klubom rastao sam se prijateljski, no preko odluke koju je donijela Uprava ja kao trener jednostavno nisam mogao proći. Poletu u daljnjem nastavku prvenstva želim puno sreće i uspjeha, dok mene u Gradićima čeka jako puno posla. Trebamo svi zajedno zasukati rukave i puno raditi- o novom angažmanu će Tomčić koji će prvi trening s momčadi odraditi danas u 18 sati, dok ga sutra u Kranjčevićevoj ulici očekuje prvenstvena utakmica protiv Zagreba II.  

Podijeli