Novosti Sport Događanja

Vraća se Alpas Cup Grada Velike Gorice: Na Udarnik dolaze Dinamo, Hajduk, Partizan, Zvezda...

30.04.2022. / Damir Žbulj

SRC Udarnik ponovno će biti domaćin jednog od najvećih nogometnih turnira za mlađe dobne kategorije u našoj regiji! Bit će to 11. izdanje Alpas Cup Grada Velike Gorice turnira za limače i početnike u U-11 kategoriji!

Pandemija je prekinula veliku i bogatu tradiciju u Kurilovcu, ali ovogodišnje popuštanje mjere ipak će u naš grad dovest stotine djece i njihovih roditelja, koji će uživati u natjecanju, ali prije svega u druženju i sklapanju novih prijateljstva.

Alpas Cup Grada Velike Gorice 2022 održat će se u subotu i nedjelju, 18. i 19. lipnja, a 30. svibnja održat će se kvalifikacije, kad ćemo doznati posljednje tri momčadi koje će nastupiti. U kvalifikacijama će sudjelovati pretežno lokalne ekipe iz NSVG i susjednih Županija, dok su dolazak na turnir već potvrdili i Dinamo i Hajduk, ali i Crvena zvezda i Partizan, koji su već godinama dragi gosti NK Kurilovec.

Dolaze klubovi iz Bosne i Hercegovine, poput Zrinjskog iz Mostara, ali i Mađarske, Rumunjske, Slovenije, Italije, koju će predstavljati Hellas Verona, gdje je trener proslavljeni hrvatski reprezentativac Igor Tudor.

Ukupno će na turniru sudjelovati 40 ekipa limača.

Jedva čekamo!

 

 

 

 

 

Podijeli