Novosti Sport Događanja

Velika završnica Alpas Cupa: Borba za trofej na Udarniku!

19.06.2022. / Damir Žbulj

Alpas Cup Grada Velike Gorice se zahuktao, odrađene su utakmice po skupinama i sada slijedi velika završnica, koja počinje od 15 sati na terenima SRC Udarnik. 

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije djeca ponovno uživaju, a uživaju i njihovi roditelji i brojni ostali gledatelji u Kurilovcu, koji su tradicionalno došli popratiti mlade nogometne nade iz Hrvatske, regije, ali i čitave Europe.

Za trofej se u subotu krenulo boriti preko 600-tinjak limača, a organizatori su ponovno oduševili sve okupljene spektakularnim svečanim otvaranjem, mimohodom svih 40 ekipa, prigodnim programom u kojem su sudjelovali i padobranci, koji su na kurilovečki travnjak donijeli zastave Hrvatske, Velike Gorice i Kurilovca te nogometnu loptu.

Podršku je u ime Hrvatskog nogometnog saveza turniru došao dati i legendarni Zorislav Srebrić.

"Dobro došli u Veliku Goricu, dobrodošli u srce Turopolja. Želim da vam svima ovi dani ostanu u druženju i trajnom sjećanju," poručio je okupljenima gradonačelnik Ačkar.  

Dođite svi ove nedjelje u Kurilovec, uživajte u odličnom nogometu U-11 kategorija limača, ali se dobro zabavite i pored terena.    

Ako ipak niste u mogućnosti navratiti na Udarnik, organiziran je i prijenos uživo putem livestreama, na terenima 1 i 2.  



Igraju se glavni turni za pobjednički trofej i 'utješni' turnir, a utakmice šesnaestine finala kreću u 15 sati.

Polufinala su oko 19 sati, dok je veliko finale na rasporedu u 20.15 sati.

Podijeli