Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice spremni ulaze u novu sezonu

22.09.2016. / Nefertum IT
Iza rukometaša Gorice šest je tjedana priprema u kojima je momčad pod vodstvom trenera Hrvoja Pekere kojem će to biti četvrta uzastopna sezona na klupi Gorice odradila sve zacrtano. Uz svakodnevno treniranje i brušenje forme odigrano je i sedam pripremnih utakmica koje su treneru itekako poslužile u slaganju dobitne kombinacije.

-Pripreme smo dobro odradili. Nije bilo težih ozljeda što je najbitnije, jedino je Vladušić osjetio manju bol. Novi igrači, Čavar, Matić i Škember dobro su se uklopili, tako da bi to trebalo biti ok- na prvu će uvijek dobro rasploženi i na razgovor spreman trener goričkih rukometaša Hrvoje Pekera.

hrk velika.jpg

U prethodne dvije sezone Goričani su bili jedno od ugodnijih iznenađenja. Borba za ostanak je izbjegnuta, a mjesta u sredini redoslijeda bila su fantastičan uspjeh za mladu momčad.

-Nema razloga da tome tako ne bude i ove sezone. Zasigurno da bi svi voljeli da taj plasman malo i poboljšamo. Ipak, najvažnije je da izbjegnemo grčevitu borbu za ostanak- oprezan je u najavi sezone trener.

hrk velika 1.jpg

Kako bez Ivana Laljeka?

U odnosu na prošlogodišnju momčad u Velikoj Gorici više nije Luka Pandža, te neizostavni član udarne sedmorke u posljednjih šest sezona, Ivan Laljek koji je otišao u redove Varaždina 1931.

hrk velika 2.jpg

-On je bio više od igrača, svojevrsni all round igrača od kojega je kretalo puno toga. Sada ćemo malo promijeniti igru, a i neki drugi će morati malo više povući- kaže nam Pekera.

Na startu protiv Metalca

Nova prvenstvena sezona koja će u prvom dijelu brojati deset klubova, izuzev PPD Zagreba i NEXE-a, kreće ovog vikenda. Goričanima je ždrijeb na startu dodijelio gostovanje u Zagrebu kod novaka, Metalca.

-Pogledao sam jednu njihovu utakmicu. Riječ je o momčadi koja je spoj mladosti i iskustva. Znaju igrati rukomet, jer nisu šablonska momčad, a uz to imaju jako dobrog golmana- o Metalcu će Pekera.

hrk gorica 3.jpg

Subotnja utakmica igra se u popularnoj Kutiji šibica od 18 sati.  

Podijeli