Novosti Sport Događanja

RUKOMET: Gorica i Dubrava bez pobjednika

15.09.2016. / Nefertum IT
Rukometaši Gorice ugostili su sinoć u prijateljskom susretu stare znance iz Dubrave. Uvijek su utakmice između ova dva kluba bile zanimljive i uzbudljive, a tako je bilo i ovoga puta. Nakon šezdeset minuta igre bilo je 26:26, a no sraz imeđu ovih momčadi dogovoren je i za subotu, čime će Gorica zaključiti ciklus pripremnih utakmica.

rukomet velika 1.jpg

Već na samom početku susreta domaći trener suoči se s hendikepom, jer zbog poslovnih obaveza je izostao Filip Krstanović, dok se na zagrijavanju ozlijedio Andro Vladušić kojega je zamijenio mladi Tomislav Buhiniček koji je bio najbolji strijelac u domaćim redovima sa šest postignutih zgoditaka.

rukomet velika.jpg

Najveća prednost koju su imali domaći rukometaši iznosila je četiri zgoditka (7:3, 8:4, 9:5, 10:6), dok su gosti u drugom dijelu imali dva zgoditka viška. U završnicu susreta, domaći rukometaši ulaze s dva gola prednosti. Tehničke pogreške u napadu omoguću gostima da uoči posljednjih dvadesetak sekundi imaju gol prednosti, no Gorica u posljednjim sekundama stiže do poravnanja, što je i najrealniji i najpošteniji ishod utakmice.

-Na momente smo igrali solidno obranu. U napadu još uvijek nismo moćni, tako da smo u nekim trenucima morali na silu zabijati golove- nakon utakmice će trenerGorice,  Hrvoje Pekera.

rukomet velika 2.jpg

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HRK GORICA – RK DUBRAVA 26:26 (12:11)
HRK GORICA:
Lončar, Ceković 3, Borić 3, Ferenčina 5, Barišić 1, Škember, Nedić 1, Dijanić 1, Vladušić, Vučićević, Sladoljev, Čavar 3, Bura 3, Božiček, Buhiniček 6, Matić. TRENER: Hrvoje Pekera
RK DUBRAVA: Babić 1, Kelemen 2, Samardžić 2, Radoš 4, Vida 6, Ćurić 2, Marinčić, Totić, Kovačević 3, Garhovac 1, Šandrk 2, Vrdoljak 1, Grahovca, Buneta 2, Hančić. TRENER: Hrvoje Horvat

Podijeli