Novosti Sport Događanja

Robert Zlodi- Šiki ponovno na terenu

22.09.2016. / Nefertum IT
U susretu protiv Udarnika u dresu Poleta nakon polugodišnjeg izbivanja s terena ponovno je bio ubojiti napadač Robert Zlodi koji je zbog puknuća čeljusti van nogometa bio od ožujka i utakmice protiv Dinama iz Odranskog Obreža. U kurilovečkoj utakmici Zlodi je na terenu proveo nešto više od pola sata, zamijenivši u 54. minuti Matiju Brajkovića, a zanimljivo je kako je utakmicu odradio sa zaštitnom kacigom.

-Za sada je sve dobro, ugradili su mi pločice. Meni je najbitnije da sam se vratio na teren. Bilo je super ponovno zaigrati nogomet nakon dugo vremena- nakon povrtaka na teren će Šiki.

siki velika.jpg

Debi pred domaćim navijačima imat će u nedjelju kada u Buševcu gostuje Zelina.

-Ekipa je dobra, jer ništa se nije puno mijenjalo. Zelinu ćemo pobijediti jer igramo doma gdje mi teško gubimo utakmice- najavio je nedjeljni susret Zlodi čijim je povratkom na teren napad kluba sa Zvrnika postao daleko opasniji.

Inače, utakmica protiv Zeline bit će i debi za novog stratega na klupiu Poleta, Ivicu Burića uz kojega se ovaj tjedan u staro jato nakon kratkotrajne epizode u Kurilovcu vratio i mladi Ivan Zagorec.  

Podijeli