Novosti Sport Događanja

Pinky ima nove šampione: Adrian Hren prvak Hrvatske, Leo Herić juniorski viceprvak, Simona Janković brončana!

24.05.2022. / Damir Žbulj

Zagreb je bio domaćin Prvenstva Hrvatske u judu za juniorke i juniore te djevojčice i dječake do 14 godina.

Sjajan je bio Leo Herić iz velikogoričkog Pinkyja, koji je u svojoj juniorskoj U21 kategoriji do 100 kilograma, u žestokoj konkurenciji, izvrsno je odradio svoje borbe te je stigao do srebrne medalje i naslova viceprvaka Hrvatske!



U finalu ga je svladao Ivan Copić iz JK Pujanke.  

Simona Janković, koja još uvijek spada u kategoriju mlađih kadetkinja, pokazala je odličan judo te je stigla do brončane juniorske medalje.



"Malo sportske sreće nedostajalo je Borni Lasiću i Franu Videku koji su natjecanje završili na korak do postolja i osvojili peta mjesta. Jan Putanec je bio sedmi, dok su Michael Galović, Dženis Tašaković i Matija Ivanjko ostali bez plasmana," javili su nam iz kluba.



Natjecanje djevojčica i dječaka također je bilo zanimljivo i uzbudljivo, a lavovski posao odradio je Adrian Hren, koji je slavio u svih pet borbi pa je zaslužio zlatnu medalju i titulu prvaka Hrvatske u kategoriji do 55 kilograma.

"Jan Šipušić je bio peti, Karlo Jačimović je osvojio sedmo mjesto, dok je ostalim natjecateljima nedostajalo koncentracije te su ovaj put ostali bez plasmana," poručili su ponosno Pinkyjevci.

Galerija slika

Pinky ima nove šampione: Adrian Hren prvak Hrvatske, Leo Herić juniorski viceprvak, Simona Janković brončana!

Podijeli