Novosti Sport Događanja

Nezaustavljiva Marija Kusanić predvodila veliki preokret i slavlje Udarnika protiv izravnih konkurentica za vrh!

14.12.2019. / Damir Žbulj

Još jednu sjajnu utakmicu odigrale su rukometašice Udarnika! Preokretom u nastavku dvoboja protiv druge ekipe Sesveta, izravnih konkurentica za vrh trećeligaške ljestvice, stigle su s 26:20 (11:13) do devete pobjede u svom devetom nastupu te su zadržale savršeni niz u borbi za ekspresnim povratkom u 2. HRL, gdje prema kvaliteti i zaslužuju biti!

U prvom poluvremenu nije sve 'štimalo' u ekipi Josipa Mesnika, gošće su dvoboj otvorile s tri uzastopna pogotka, imale su u dva navrata i četiri razlike, a na predah su otišle s 'plus dva' i čak 13 lopti u mreži Udarnika.

Međutim, fenomenalnom igrom u drugom poluvremenu, u kojem su suparnicama dopustile samo sedam golova, domaće rukometašice furiozno dolaze do zasluženog slavlja. Ključne su bile serije na samom otvaranju drugog dijela (5:0) i u finišu dvoboja (6:0), kad je Udarnik sjajnom igrom u obrani i efikasnim napadom od 20:20 na semaforu došao do konačnih 26:20.

Marija Kusanić bila je nezaustavljiva s 12 postignutih zgoditaka, od čega je pet bilo s linije sedam metara, bez pogreške.

Andrea Antonić dodala je šest komada, Nika Zlatar je precizna bila četiri puta, dok su se po jednom u zapisnik upisale i Erika Štefanić, Franka Gvardiol, Ines Petković i Anja Jambrešić.

Udarnik je sa savršenim učinkom u devet odigranih dvoboja 3. HRL - Središte učvrstio lidersku poziciju, dok su Sesvete Agroproteinka II na drugom mjestu sa sedam pobjeda i dva poraza.

"Hvala našim djevojčicama i roditeljima igračica iz škole rukometa, koji su došle podržati naše seniorke te su ih glasno bodrili tijekom svih 60 minuta," poručili su iz kluba. 

ŽRK UDARNIK VELIKA GORICA: Mia Crnolatac, Nika Obajdin, Erika Štefanić 1, Franka Gvardiol 1, Ema Burić, Marija Kusanić 12, Gabrijela Skrbin, Katarina Gujić, Ana Cerovski, Dora Sertić, Lena Dunđerović, Ines Petković 1, Andrea Antonić 6, Nika Zlatar 4, Anja Vučićević, Anja Jambrešić 1. Trener: Josip Mesnik

Galerija slika

Nezaustavljiva Marija Kusanić predvodila veliki preokret i slavlje Udarnika protiv izravnih konkurentica za vrh! Nezaustavljiva Marija Kusanić predvodila veliki preokret i slavlje Udarnika protiv izravnih konkurentica za vrh! Nezaustavljiva Marija Kusanić predvodila veliki preokret i slavlje Udarnika protiv izravnih konkurentica za vrh!

Podijeli