Novosti Sport Događanja

Lokomotiva II previsoka prepreka za Udarnik

16.10.2016. / Nefertum IT
Konačnih 27:15 u korist druge ekipe Lokomotive nije pravi omjer snaga na terenu, jer rukometašice Udarnika punih četrdeset minuta držale su rezulattski priključak s ekipom iz Zagreba koja vodstvo nije ispustila niti jednog trenutka utakmice.

U prvih trideset minuta najveća prednost gošći iznosila je pet pogodaka (3:8 u 15. minuti), no domaće su igračice zahvaljujući Miji Letici u 24. minuti stigle na samo dva pogotka zaostatka (7:9). I dok je Kurilovčanke u egalu držala Letica, svoj dan na suprotnoj je strani imali fantastična Lea Beličev koja je skinula niz teških udaraca domaćih igračica. Uz to, obranila im je i tri sedmerca dok su tri pokušaja udaraca sa sedam metara ostala na okviru gola.

ZRK VELIKA 1.jpg

Upravo, je to i jedan od razloga rezultatskog minusa koji je uvjerljivim porazom kulminirao u posljednjih dvadeset minuta u koje se ušlo rezultatom 12:15. Dvjema podužim serijama od po gotovo deset minuta bez gola čemu je najviše pridonio bezidejan napad razlog je ipak previsokog poraza. Sve pogreške domaćih igračica gošće su kažnjavale laganim pogocima iz kontri što je za posljedicu imalo konstantno povećanje rezultatske prednosti (12:18, 13:19, 13:24, 14:25, 15:27) koja se na kraju zaustavila na plus 12 za ekipu iz Zagreba koju je tijekom svih šezdeset minuta temperamentno vodio iskusni Nenad Šoštarić.

ZRK VELIKA.jpg

ZRK VELIKA 2.jpg

ZRK VELIKA 3.jpg

2. ŽRL ZAPAD, 3. KOLO
ŽRK UDARNIK – RK LOKOMOTIVA 2 15:27 (8:11)
ŽRK UDARNIK:
Krsnik 3, Broz 1, Vugrinović, Nedić, Mihaljević, Kramarić, Lovrenčić 2, Stošić, Skrbin 1, I. Tomljanović, K. Tomljanović, Antonić 4, Letica, Zrinušić 2, Horvat, Drača 2. TRENER: Dean Vučić
RK LOKOMOTIVA II: Beličev, Ferić 4, Štefanac 1, Selić, Andrijanić, Banić 4, Vojnović 1, Orečić, Matijaš 4, Miholić 6, Kapetanović, Adamić 4, Jurlin 3, Perenčević. TRENER: Nenad Šoštarić  

Podijeli