Novosti Sport Događanja

[LIVESTREAM] Prijenos uživo gostovanja Gorice u Našicama kod hrvatskog viceprvaka

17.09.2022. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice uspješno su otvorili novu sezonu, domaćom pobjedom nad ekipom Ribola Kaštela, no, već u drugom kolu očekuje ih puno veći izazov, gostovanje u Našicama kod hrvatskog viceprvaka Nexea.

"Jedna jako teška utakmica na kraju okrunjena pobjedom. Bilo je teže nego što smo očekivali. Kaštela je vodila cijelu utakmicu, a mi smo promašili puno zicera i penala. Ali, na kraju smo skupili glave i uspjeli izboriti pobjedu. Čestitam cijeloj ekipi i stručnom stožeru," poručio je nakon prvog slavlja Jakov Dujić, ovosezonsko pojačanje Gorice.


"Znamo da je ekipa Gorice kvalitetan, neugodan protivnik koji u Našice dolazi sasvim rasterećeno, nemaju što izgubiti, a mogu puno toga dobiti. Ekipe koje tako dolaze mogu biti jako, jako neugodne. Imaju dobre pojedince, igraju dobar, kolektivni rukomet, ali mislim da smo se dobro pripremili i da ćemo odraditi maksimalno ozbiljno utakmicu," najavio je trener domaćih Branko Tamše.

Nakon gostovanja u Našicama, momčad pod vodstvom Andrije Nikolića će u trećem kolu igrati doma protiv Metković-Mehanike.

 

 

Podijeli