Novosti Sport Događanja

Kadetkinje Udarnika treći put u nizu na državnoj završnici predstavljaju Veliku Goricu, Turopolje i Zagrebačku županiju

13.01.2020. / Damir Žbulj

I treću godinu u nizu mlade rukometašice Udarnika izborile su državnu završnicu, među 12 najboljih kadetskih ekipa Hrvatske.

Ogroman je to uspjeh za velikogorički ženski sport, a igračice pod vodstvom Josipa Mesnika ponovno će se boriti s Podravkom, Lokomotivom i ostalim najboljim klubovima Lijepe naše te će ponovno naš grad, cijelo Turopolje i Zagrebačku županiju pokušati predstaviti u što boljem svjetlu.

Udarnik je u regionalnom natjecanju upisao šest pobjeda i četiri poraza. U zadnjem krugu pobijedile su Arenu i Umag, a imale su naše rukometašice i malo sreće, jer se poklopilo da je Samobor izgubio od Arene. Murvica i Opatija su očekivano poražene od Lokomotive i Sesveta i zatvorio se krug četiri ekipe. Samobor i Udarnik su zbog ukupne bolje gol-razlike prošli na završnicu, a Murvica i Dugo Selo su otpali.

Velika završnica bit će u Poreču od 5. do 8. ožujka, a regiju Zapad će, uz Udarnik i Samobor, predstavljati još Sesvete i zagrebačka Lokomotiva.

Ždrijeb i raspored po skupinama bit će poznati krajem siječnja.

"Već je postao običaj da kroz prvenstvo izgubimo po bod ili dva pa u zadnjem krugu čekamo da se poklope rezultati i da se ubacimo u 'zadnji vlak' među najbolje ekipe Hrvatske. Ali, definitivno smo zaslužili! Čekaju nas ponovno velike utakmice protiv renomiranih i zvučnih protivnika i sigurno je kako ćemo ponovno predstavljati naš grad Veliku Goricu u najboljem svjetlu! Cijeloj ekipi i stručnom stožeru idu velike čestitke," poruka je iz Udarnika nakon još jednog velikog uspjeha.

 

 

 

 

 

 

 

 


!

Podijeli