Novosti Sport Događanja

Juniori Dinama još jednom najbolji

15.08.2016. / Nefertum IT
Slavljem juniora Dinama završilo je 18. izdanje međunarodnog turnira „Alpas kup Trofej Turopolja“ koji se u danima vikenda igrao na SRC-u Velika Gorica uz sudjelovanje devet klubova Hrvatske, Mađarske i Slovenije.

Završni dvoboj izborili su Dinamo i povratnik na velikogorički turnir Rijeka. U zanimljivom dvoboju pobjeda je na kraju pripala igračima iz Maksimira koji su uspjeli izdržati sve riječke napade u nastavku susreta. Na kraju su modri koji su ovoga puta igrali u rezervnoj žutoj garnituri dresova slavili s 2:1osvojivši po treći puta uzastopce naslov pobjednika.

dinamo velika.jpg

U susretu za treće mjesto bilo je daleko manje neizvjesnosti jer Haladas je bez većih poteškoća s 4:0 nadigrao momčad Slaven Belupa koji je u svojim redovima imao najboljeg strijelca Kristijana Bistrovića. Isti učinak kao i on od četiri zgoditka imao je i Georgo Dombi iz Haladasa.

dinamo velika 1.jpg 

Dvojbe oko izbora najboljeg vratara i igrača nije bilo, te su obje nagrade otišle u ruke Dinamovih prvotimaca, igraču Tomu Alenu Toliću i vrataru Dinku Horkašu.

REZULTATI ZAVRŠNICE
POLUFINALA:
Dinamo - Haladas 5:0, Rijeka – Slaven Belupo 2:1
UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO: Haladas – Slaven Belupo 4:0
FINALE: Dinamo – Rijeka 2:1  

Podijeli