Novosti Sport Događanja

Još tri kola do kraja MNL VG Sjever: Vodi se velika borba za trofej, Marko Klafurić predvodi strijelce

25.07.2022. / Damir Žbulj

Kosnica je bila domaćin sedmom kolu Malonogometne lige VG Sjever, a najviše zadovoljstva bilo je u redovima Gradića, koji su s 3:1 dobili Ščitarjevo, a na krilima Fridriha, Prosenjaka i Medveda su sa 7:2 deklasirali Mičevec.

Kosnica nije zaigrala pred svojim navijačima, jer se protivnici iz Obrezine nisu pojavili na utakmici.

Domaćin je tako 'za zelenim stolom' upisao nova tri boda te je trenutno na drugom mjestu s bodom zaostatka za liderom, ali i jednom utakmicom manje te je trenutno u jako dobroj poziciji.

I Velika Mlaka je s 3:1 dobila Ščitarjevo te je također na korak od prvog mjesta.

Rakarje je s 5:2 dobilo Črnkovec, dok je Pleso ovo kolo bilo slobodno te je 'skliznulo' na četvrtu poziciju, ali također s dohvatljivim zaostatkom u borbi za titulu

Kurilovčani su se napokon vratili pobjedničkim navikama, nakon 4:0 slavlja protiv Selnice, koja je tako ostala na tri boda. 

Marko Klafurić je dao dva komada te je sada s devet pogodaka na vrhu ljestvice najboljih strijelaca.

Marko Župetić iz Rakarja je zabio šest golova, Stjepan Martinić iz Kosnice jedan manje, baš kao i Antonio Vukčević iz Rakarja, te Miron Memić i Alan Pejak iz Ščitarjeva. Sandro Fridrih iz Gradića ima četiri, koliko su zabili i Ivančić iz Kosnice, Leon Klasnić iz Kurilovca, Matej Kovačić iz Plesa, Luka Krstanović i Petar Krasnić iz Rakarja te Domagoj Matić iz Ščitarjeva.

Još su tri kola do kraja natjecanja, iduće se igra u Velikoj Mlaki, na Dan domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, domaćin je Rakarje, a velika završnica predviđena je za 13. kolovoza u Kurilovcu, kod aktualnih prvaka, no, ove će godine sasvim izgledno neka druge ekipe podignuti pobjednički trofej.

Galerija slika

Još tri kola do kraja MNL VG Sjever: Vodi se velika borba za trofej, Marko Klafurić predvodi strijelce

Podijeli