Novosti Sport Događanja

Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju

30.10.2023. / Damir Žbulj

Osnovna škola Nikole Hribara bila je domaćin gradskog natjecanja školskih ekipa u futsalu za pete, šeste, sedme i osme razrede. Uz puno zabave, druženja, ali i dobrog malog nogometa dobili smo one najbolje i kod dječaka i djevojaka!

Kod petih i šestih razreda je prvo mjesto osvojila momčad Olimpa iz Velika Mlaka, pod vodstvom profesora Hrvoja Bašića.

Ekipa Čičko iz Novo Čiče pod vodstvom prof. Tihane Josić osvojila je drugo mjesto, dok je treća bila ekipa Tur iz Eugena Kvaternika, pod vodstvom prof. Stanka Čudića.

Sudjelovalo je ukupno devet momčadi, a natjecali su se i Vukovina pod vodstvom prof. Josipa Pilčića, Nikole Hribara voditelja prof. Borisa Konjevića, Jurja Habdelića pod vodstvom prof. Roberta Pocrnića, Slavka Kolara pod vodstvom prof. Leona Levara, Ščitarjevo voditelja prof. Matije Ribića i Eugena Kumičića pod vodstvom prof. Borisa Opačića.

U pobjedničkoj momčadi Olimp nastupili su Petar Kundid, Pavao Krešimir Marković, Ante Matek, Filip Jakovljević, Marko Medanović, David Medak, Ivano Gelo, Ivan Borić i Marko Pavao Pancirov.

Kod cura je najbolja bila ekipa Vukovina pod vodstvom prof. Piličića, a nastupile su Marta Kovačević, Eva Hoti, Eva Jurić, Mia Hađavir, Mia Šestok, Brigita Gršetić, Mia Jagustin, Jana Kovačić i Lorena Čunčić.

Drugo mjesto osvojila je Eugena Kumičića pod vodstvom prof. Ivane Martin, treća je bila Nikole Hribara prof. Zlatka Palčića, a četvrte su bile djevojke iz Slavka Kolara.

Kod dječaka sedmih i osmih razreda najbolja je bila ekipa Tur iz Eugena Kvaternika profesora Čudića, a njihove boje branili su Bruno Pešut, Gabrijel Šebek, Roko Fabečić, Luka Čolić, Bartol Solić, Matej Budak, Lovro Pranić, Ivano Čale, Matija Hrvačić i Fran Mitrović.

Drugo mjesto pripalo je Eugena Kumičića prof. Opačića, treći su bili dečki iz Nikole Hribara prof. Palčića, a nastupile su ekipe iz OŠ Velika Mlaka, OŠ Vukovina, OŠ Jurja Habdelića, OŠ Novo Čiče i OŠ Ščitarjevo.

Kod djevojaka sedmih i osmih razreda prvo mjesto osvojile su cure pod vodstvom prof Ivane Martin iz Eugena Kumičića, ispred Vukovina i Nikole Hribara.

Nastupile su i ekipe OŠ Slavka Kolara, OŠ Ščitarjevo, OŠ Novo Čiče i OŠ Eugena Kvaternika.

Za Kumičić su igrale Maria Krunić, Fani Mikulčić, Lana Bunin, Kate Bušić, Marija Grmača, Sara Kovačević, Marta Rošić, Petra Rukavina i Ema Markc!

Organizatori natjecanja bili su profesori Stjepan Maravić, Boris Konjević i Zlatko Palčić.

Galerija slika

Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju Futsalska uzbuđenja u Hribaru: Dečki iz Velike Mlake i Kvaternika, a cure iz Vukovine i Kumičića najbolji na gradskom školskom natjecanju

Podijeli