Novosti Sport Događanja

FOTO: Goričani uredili dvoranu za nove sportske uspjehe

12.09.2016. / Nefertum IT
Na inicijativu članova Stolnoteniskog kluba Velika Gorica Stanfar u subotu je u maloj dvorani Gradske sportske dvorane organizirano bojanje zidova kako bi stolnotenisači mogli prvenstvene utakmice igrati u što boljim uvjetima. Budući da je Grad Velika Gorica pozitivno odgovorio na upit kluba, vrijedni volonteri iz STK Velika Gorica na čelu s dopredsjednikom Brankom Dujmovićem organizirali su sve (materijal, sredstva i radnu snagu) i krenulo se u akciju u kojoj su im pripomogli i stolnotenisači Uspona, dvojica članova Teniskog kluba iTeam te branitelji koji igraju stolni tenis.

farbanje velika.jpg

-Zahvaljujemo se svima koji su došli i pomogli nam da što prije obavimo posao- rekao nam je Marko Habijanec, iz Stolnoteniskog kluba Velika Gorica Stanfar.

Uz njega akciji su se odazvali i Marko Dolibašić, Martin Petrović, Ivan Gusić, Ivan Pavić, Branko Dujmović, Miljenko Radočaj, Ivan Tomčić, Robert Tomčić, Đuro Čiž, Marko Javor, Boris Ugljarević, Igor Pejak, Marko Malešević, Krunoslav Franjković, Goran Troha i Ivan Sertić.

farbanje velika 1.jpg

farbanje velika 2.jpg

farbanje velika 3.jpg

farbanje velika 4.jpg

Podijeli