Novosti Sport Događanja

[FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen

10.07.2024. / Damir Žbulj

Odlična atmosfera i drugog dana priprema uoči izbora najljepše sportašice Hrvatske, koji će se u četvrtak, 11. srpnja, održati u dvorani goričkog Pučkog otvorenog učilišta, s početkom u 20 sati.

Miss sporta se prvi put u povijesti održava u Velikoj Gorici, koja je već u jutarnjim satima zabilježila vruća 34 stupnja.

Stoga su finalistice iskoristile priliku za osvježenje na Gradskom bazenu Velika Gorica...

"Visoke temperature od ranog jutra bile su odličan motiv za posjet bazenu, druženje i upoznavanje s velikogoričkim krajem. Nakon fotografiranja u Pletix kupaćim kostimima i sunčanim naočalama tvrtke Prooptika, isprobale smo sportsku odjeću Body feeling u kojoj će se u četvrtak, 11. srpnja, prvi put predstaviti velikogoričkoj publici," poručile su djevojke.

Bit će to njihov prvi izlazak finalne večeri, nakon čega će još uslijediti talent show, odnosno koreografija kojom sportašice promoviraju sport iz kojega dolaze i to sve u trajanju od 45 sekundi, a slijede još izlasci u kupaćim kostimima, večernjim haljinama i malim crnim haljinama.

"Talent show je točka koju finalistice svakodnevno uvježbavaju u Pučkom učilištu Velika Gorica, same ili uz pomoć drugih kolegica uz odabir glazbe po vlastitom izboru. Prilika je to za promociju i upoznavanje drugih sportova, sklapanje prijateljstava i stjecanje novog iskustva," složile su se finalistice 33. izbora za Miss sporta Hrvatske.

Sportašice će se u velikom finalu u četvrtak osim titule nadmetati za sjajne nagrade, pa će tako pobjednica dobiti trogodišnju stipendiju Veleučilišta Aspira, smjer sportski menadžment, a tu su još pokloni Jana Nails i Tiens Europe GmBH.

(Foto: Renato Branđolica)

Galerija slika

[FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen [FOTO] Finalistice Miss sporta Hrvatske upoznaju se s Velikom Goricom: Visoke temperature od ranog jutra odličan su motiv za odlazak na bazen

Podijeli