Novosti Sport Događanja

Dinamo Hidrel protiv Brcka stigao do četvrte pobjede

15.09.2016. / Nefertum IT
Serija dobrih rezultata i pobjeda zaredala je u Novom Čiču. Do četvrtog uzastopnog trijumfa igrači Dinamo Hidrela stigli su jučer protiv Brcka koji je poražen s 3:1.

-Kao i na svakoj utakmici do sada i jučer smo stvorili dosta šansi. Poveli smo već u prvoj minuti te nam je nakon toga bilo lakše igrati. Uspjeli su gosti izjednačiti, no u nastavku smo podigli ritam te smo na kraju sasvim zasluženo upisali pobjedu- ispričao nam je trener Dinamo Hidrela, Stiven Žitnik.

hidrel velika.jpg

Strijelci u jučerašnjoj pobjedi kojom se Dinamo Hidrel na vrhu bodovno izjednačio s Rugvicom koja je svladala Turopoljac te Banom Jelačićem koji je bio bolji od Vatrogasca, bili su Marko Rus, Amel Pudić i Vedran Novosel. Sve tri momčadi na kontu trenutno imaju 13 bodova. 

-Sve je odlično. Mi smo u prvenstvo ušli bez nekih velikih ambicija, želja nam je bila ići iz utakmice u utakmicu te igrati što bolje. Saša Sabljak i Marko Rus koji su nam pristupili ovog ljeta pokazali su se pravim pojačanjima. Ostaje mala žal za propuštenim prilikama sa Slogom kada smo osvojili tek bod, no to nam se sada ipak sve vraća- istaknuo je Žitnik.

hidrel velika 1.jpg

S dobrim rezultatima u Novom Čiču se stvorila i dobra atmosfera, stoga ne čudi i pjesma nakon utakmica. A svi u klubu i oko njega nadaju se kako će razloga za pjesmu biti i u nedjelju u Gornjoj Lomnici kada Dinamo Hidrel gostuje kod Meštrice koja je u jučerašnjem petom kolu Prve županijske lige s 5:1 poražena u Banovu od Bana Jelačića.

Podijeli