Novosti Sport Događanja

Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu

05.12.2023. / Damir Žbulj

Za dobre šahovske vijesti nikad nije kasno pa tako niti za pohvalu ekipi iz Osnovne škole Eugena Kvaternika, koja je na državnom natjecanju osnovnih škola za učenice osvojila izvrsno četvrto mjesto, dok su u Poreču najbolje bile cure iz Odre!

Nakon devet kola razigravanja prema pravilima FIDE prvo mjesto osvojile su Vjeka Vidra, Ivana i Lucija Fiolić te Petra Medoš, uz mentorstvo profesora Krešimira Tomaška!

Zagrebačku županiju predstavljale su i djevojke iz OŠ Eugena Kvaternika, koje su na kraju osvojile četvrto mjesto u Hrvatskoj. Pod vodstvom profesora Ivice Hercega i mentora prof. Stanka Čudića nastupile su Pia Teskera, Maja Kos, Elizabeta Ćiško Čulina, Larisa Živčec i Nikolina Kušević.

Sudjelovale su 24 ekipe i u muškoj i ženskoj konkurenciji iz svih Županija, a nastupili su i dečki iz Vukovina, uz pratnju profesorice Tatjane Sudar.

Vito Jurić, Tomislav Šestok, Dominik Đurašin, Stjepan Horvačić i Jakov Hranj branili su boje našeg grada i Zagrebačke županije te su na kraju završili na 18. poziciji, što je u jakoj konkurenciji također solidan rezultat.

Gimnazijalke Velike Gorice nastupile su na srednjoškolskom državnom natjecanju, a nastupile su Saša Detelić, Marta Crnogača, Rita Lučić, Marta Nidongon i Hana Biloglav.

 

 

Galerija slika

Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu Cure iz Odre najbolje u Hrvatskoj, djevojke iz Kvaternika četvrte na državnom prvenstvu osnovnih škola u šahu

Podijeli