Novosti Sport Događanja

Četvorkom protiv Zvekovca Buna stigla do prvog troboda

11.09.2016. / Nefertum IT
Prva ovosezonska pobjeda slavi se u Buni koja je svladala novaka među županijskim prvoligašima, momčad Zvekovca. Dva brza blitz kriega u prvom i drugom dijelu bila su dovoljna za pobjedu od 4:0.

buna velika.jpg

Već od prvog sučevog zvižduka igrači trenera Mire Lukinića odlučno su krenuli u nastojanju da što ranije dođu do pogotka što im se i ispaltilo, jer već u šestoj minuti Hrvoje Svekrić odmjerenim udarcem s deset metara dovodi domaću momčad u vodstvo. Tri minute kasnije Mišel Vujnović povisuje na 2:0.

buna velika 1.jpg

Povukli su domaći igrači nakon toga malo ručnu kočnicu, te do odlaska na odmor mreže miruju iako su izgledne prilike imali Ivan Dumbović i Hrvoje Svekrić, dok su gosti dugim loptama pokušali iznenaditi obranu Bune kojojm je besprijekorno dirigirao Robert Huđber.

Baš kao i u prvom dijelu domaći igrači i nastavku u samo tri minute dolaze do nova dva zgoditka. Najprije je u 52. Ivan Dumbović poentirao za 3:0, da bi konačni rezultat današnje utakmice postavio Jurica Ruklić.

buna velika 2.jpg

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 4. kolo
NK BUNA – NK ZVEKOVAC 4:0 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Svekrić (6), 2:0 Vujnović (9), 3:0 Dumbović (52), 4:0 Ruklić (55)
NK BUNA: Škojc, Mrkonjić, Rak, Kovačić (od 57. Mlikota), Ruklić (od 75. Ištvanić), Svekrić (od 46. Feljan), Rak, Dumbović, Huđber, Sremić (od 70. Muža). TRENER: Miroslav Svekrić
NK ZVEKOVAC: Bakić, Da. Pucelj (od 46. Konzumplik), Kozina, Marijan, Stanić, Do. Pucelj, Peh, Krivan, Di. Pucelj, Jurić (od 64. Pavleković), Jendriš (od 72. Bačani). TRENER: Ivan Stanić   

Podijeli