Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Novo priznanje za izvrsnost: Destinacijski film Zagrebačke županije "Okusi prije svega" u izboru je za najbolje turističke filmove Art&Tur filmskog festivala

09.08.2022. / Redakcija

Nakon nagrađenog destinacijskog projekta Via VINO kojim je okupljena vinska, gastronomska i kulturna priča Zagrebačke županije, u ruke direktorice Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivane Alilović, dolazi novo priznanje za izvrsnost u promociji vinskih cesta županije.

Destinacijski film Zagrebačke županije, "Okusi prije svega", koji gledatelje upoznaje s bogatom, eno-gastronomskom ponudom vinskih cesta Zagrebačke županije nalazi se u službenoj selekciji za najbolje turističke filmove Art&Tur filmskog festivala.


Ovom nominacijom, vinske ceste Zagrebačke županije, dospjele su u finale internacionalne turističke produkcije a dobitnike ćemo saznati na službenoj dodjeli 28. listopada u Ourém-u, Portugal.

- Svjesni smo da današnja publika želi vidjeti sve više video sadržaja o destinacijama koje planiraju posjetiti. Video je važan dio naše komunikacije s publikom a posebno smo ponosni kada struka prepozna naše radove i još više, kada naše vinske ceste dođu u finale internacionalnih festivala - otkriva direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Film "Okusi prije svega" otkriva široku ponudu vinskih cesta Zagrebačke županije, baziranu na lokalnim i prirodnim namirnicama, autentičnim mirisima i okusima te naravno, svjetski nagrađivanim vinima i jakim alkoholnim pićima.

Produkcija i kreativna priprema destinacijskog filma prepuštena je Martini Miličević, iz nagrađivane video agencije SEKUNDE.

- Film nas povezuje s kreatorima našeg doživljaja na destinaciji, ljudima koji stvaraju vina, jela ili doživljaje koji nas očekuju pri posjeti. Vinske ceste mnogo su veće i bogatije od samog vina, a nadamo se da smo u filmu uspjeli dočarati prirodu koja je nestvarno lijepa i još djelomično neotkrivena u Zagrebačkoj županiji. Nedostajete samo vi - poručuje producentica i kreativna direktorica Martina Miličević.

 

Podijeli