Novosti Sport Događanja

Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici…

13.09.2021. / Petar Brnada

Pristigao je novi plan radova u sklopu projekta Aglomeracije odnosno Sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za period od 13. do 17. rujna.

Što se tiče radova na A1 cjelini odnosno na širem i užem području grada Velike Gorice, zbog asfaltiranja će se otežano prometovati Vukomeričkom ulicom, dok će zbog pripreme za asfaltiranje ovog tjedna zatvorene biti Velikomlačka ulica, Ulica Nikole Kramarića te Odranska ulica u Donjoj Lomnici.

Zbog završnih radova na postavljanju horizontalne prometne signalizacije prije puštanja u promet ovih će dana zatvorena biti Ulica Hrvatske bratske zajednice.

Što se tiče cjeline A2, najavljeno je da će se otežano prometovati Dalmatinskom, Plitvičkom i Slavonskom ulicom u Velikoj Kosnici dok će Ulica Petina biti zatvorena za promet.

Unutar iste cjeline zbog izvođenja kućnih priključaka i izrade kolničke konstrukcije te pripreme za asfaltiranje otežano će se prometovati i Selnicom Ščitarjevskom.

Otežano će se prometovati i u Črnkovcu, Leknenom te Ščitarjevu Obrezini.

U sklopu cjeline A3, dogradnje sustava odvodnje za područje Donjeg Turopolja, otežano će se prometovati: Sisačka ulica-Buševec, Sisačka ulica-Ogulinec, Zagrebačka ulica-Buševec, Vinogradska ulica-Buševec, ali i Ulicom braće Radića te Ladislava Galekovića u Mraclinu.

Otežano će se prometovati ili će u potpunosti biti zatvorene i prometnice u Kučama, Starom Čiču i Vukovini.

 

Galerija slika

Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici… Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici… Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici… Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici… Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici… Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici… Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici… Radovi na aglomeraciji idu dalje: Zatvaraju se ulice u V. Mlaki, Kučama, Mraclinu, Kosnici…

Podijeli