Novosti Sport Događanja

Na zavoju ulaza u Rakarje opet prometna nesreća. S 1,42 promila završio u ogradi

24.09.2023. / Redakcija

Kiša i sklizak kolnik, noć i slabo osvijetljen zavoj, a povrh svega 1,42 promila alkohola u krvi 57-godišnjeg vozača kao rezultat su imali sinoć još jedno izlijetanje u ogradu obitelji u Rakarskoj ulici na kućnom broju 106, na ulazu u naselje iz smjera Kobilića.

- Ovo je već treća nesreća na isti način u dvije godine. I najteža do sada iako ograda ovaj put nije stradala. Na svu sreću, čovjek koji nije bio vezan, s ozljedama glave i pri svjesti je odvezen u bolnicu nakon brze reakcije i dolaska Goričke hitne pomoći – javio nam je svjedok nesreće koja se dogodila sinoć nešto iza 20 sati.

Ulazak u Rakarje iz smjera Kobilića jedna je od onih lokacija na području Velike Gorice gdje vučne službe imaju često posla, a samo pukom srećom ove prometne nesreće nisu dio crne kronike. Kako kažu susjedi pokušavali su pokreniti inicijativu za postavljanje uspornika na cesti, ali bezuspješno. U posljednje dvije godine tri puta su izvlačili ljude iz automobila koji su završili u grabi i ogradi svoga dvorišta te s pravom se brinu za svoju sigurnost. Možda je ipak vrijeme da, iako zbog rijetkih neodgovornih pojedinaca, krene postavljanje uspornika na ovome i drugim opasnim mjestima u gradu i okolici.

Podijeli