Novosti Sport Događanja

Korona virus stopirao i najveće proljetno događanje, novi termin Turopoljske trke tek na jesen?

12.03.2020. / Petar Brnada

Prema preporukama Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije o postupanju oko korona virusa te u dogovoru suorganizatorima, odlučeno je ovogodišnju Turopoljsku Trku odgoditi do daljnjeg, javljaju iz Maraton kluba Velika Gorica.

-Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti, no situacija je takva da trenutno ne možemo osigurati sve potrebne higijenske uvjete za sprječavanje daljnjeg širenja korona virusa- kažu organizatori.

Kako dodaju, trenutno se neće zaletavali s alternativnim datumom Trke, nego će pratiti situaciju i o svemu pravovremeno obavijestiti javnost.

-Ukoliko se uvjeti oko korona virusa ubrzo poboljšaju pokušati ćemo Trku organizirati do kraja lipnja ove godine, u protivnom ćemo ju prebaciti na jesen. Svi koji ste se prijavili i uplatili startnine, Vaše će prijave i startnine i dalje biti važeće na alternativni datum održavanja Trke. No, u slučaju da Vam ovo ne odgovara, vratit ćemo Vam puni iznos uplaćene startnine te Vas izbrisati iz popisa prijavljenih. U tom Vas slučaju ljubazno molimo da ispunite kratki obrazac na službenim stranicama Trke (http://www.turopoljskatrka.mkvg.hr/)- poručuju iz Maraton kluba.

Obrazac za povrat uplaćene startine možete pronaći OVDJE.

Podijeli