Novosti Sport Događanja

Fire combat nikad jači: Čak dvije ekipe srušile su dosadašnji rekord ovog vatrogasnog natjecanja

04.06.2023. / Redakcija

Vatrogasci DVD-a Zlatar Bistrica ukupni su pobjednici Fire combat natjecanja V. Plamen Turopolja i II. Memorijala Ivan Galeković Gale. Lovro Hajdek i Goran Mikulec poligon su prešli za 1 minutu i 43,55 sekundi.

Važno je istaknuti kako su drugo i treće mjesto u ukupnom poretku osvojile ekipe iz B, odnosno C kategorije. Anđelko Mihok i Antonio Antolković iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb natjecali su se u kategoriji starosti od 31 do 40 godina i pokazali zavidnu formu osvojivši drugo mjesto u ukupnom poretku. Za dečkima iz Zlatara zaostali su tek nešto više od 13 stotinki.

Da se i u četrdesetim može ostati u formi i postizati dobre rezultate pokazali su Ante Petrović i Špiro Radunić osvojivši treće mjesto u ukupnom poretku. Ovaj tandem Javne vatrogasne postrojbe Split i DVD-a Kaštel poligon je prešao minutu i 44,66 sekundi.

- Rezultati koji su jučer ostvareni su odlični. Jučer su postavljeni novi rekordi natjecanja, a čak dvije ekipe bile su brže od starog rekorda. Vidi se da su se ekipe ozbiljno pripremile za natjecanje – rekao nam je Ivica Maceković, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe.

Na petom izdanju ovog vatrogasno natjecanja okupile su se ekipe iz Slovenije i Hrvatske, a vatrogasci iz Bosne i Hercegovine već su najavili svoj nastup na idućem natjecanju.

Podijeli