Ekipa „Zlatni kotao“ pripremila najbolju kotlovinu: „ Važni su dobro meso i dobar luk, kojeg treba dosta dinstati, te dosta povrća“
Zaljubljenici u kotlovinu i domaće delicije jučer su u velikom broju pohrlili u Obrezinu na prvo izdanje kulinarske manifestacije „Mini gastro Ščitarjevo“. Snage u pripremi kotlovine odmjerilo je 20-tak ekipa, a najbolja je bila domaća ekipa „Zlatni kotao“ predvođena gospodinom Damirom.

Evo što nam je rekao Damir tijekom pripreme pobjedničke kotlovine.
- Svako je priprema na svoj način. Važni su dobro meso i dobar luk, kojeg treba dosta dinstati, te dosta povrća – kratko nam je prokomentirao naš sugovornik.

Drugo mjesto osvojila je ekipa umirovljenika iz Kobilića, a treće mjesto Društvo žena Buševec. Najbolje tri ekipe nagrađene su peharima.
No, ono što je najvažnije ispunjena je i humanitarna svrha jučerašnjeg druženja.
- Kotlovina se rasprodala i sve je ispalo fenomenalno. Odaziv ljudi je bio jako dobar i prema komentarima bili su zadovoljni. Uspjeli smo skupiti veliki dio novca potrebnog za našu obitelj u potrebi. Nekoliko ekipa se skroz odreklo zarade. Skupila se zavidna svotica novca, koju smo već jučer uručili obitelji – rekla nam je Željkica Sviličić, predsjednica Društva žena Ščitarjevo.

Poraz za kraj prvog dijela sezone: Bivši napadač Gorice donio slavlje Rijeci, Carević se nada pojačanjima u zimskom prijelaznom roku
Dvorište u Novom Čiču prozor je u pravu Božićnu bajku, a sve je to djelo ručica malih "Cofleka"
Požar u Bukovčaku, gorjela drvena kuća
Uzgoj božićnih drvaca u okolici Pokupskog traje već pola stoljeća: Običnu smreku zamijenila je nordijska jela
[VIDEO] Ante ponovno 'trpa': Golčina iz voleja i realiziran kazneni udarac za važno slavlje uoči Božićnih blagdana
Turopoljsko srce kuca i dalje: Licitirajte za potpisani dres Luke Modrića, VG Sport Caffe osvojio tradicionalni humanitarni malonogometni turnir