Ekipa „Zlatni kotao“ pripremila najbolju kotlovinu: „ Važni su dobro meso i dobar luk, kojeg treba dosta dinstati, te dosta povrća“
Zaljubljenici u kotlovinu i domaće delicije jučer su u velikom broju pohrlili u Obrezinu na prvo izdanje kulinarske manifestacije „Mini gastro Ščitarjevo“. Snage u pripremi kotlovine odmjerilo je 20-tak ekipa, a najbolja je bila domaća ekipa „Zlatni kotao“ predvođena gospodinom Damirom.

Evo što nam je rekao Damir tijekom pripreme pobjedničke kotlovine.
- Svako je priprema na svoj način. Važni su dobro meso i dobar luk, kojeg treba dosta dinstati, te dosta povrća – kratko nam je prokomentirao naš sugovornik.

Drugo mjesto osvojila je ekipa umirovljenika iz Kobilića, a treće mjesto Društvo žena Buševec. Najbolje tri ekipe nagrađene su peharima.
No, ono što je najvažnije ispunjena je i humanitarna svrha jučerašnjeg druženja.
- Kotlovina se rasprodala i sve je ispalo fenomenalno. Odaziv ljudi je bio jako dobar i prema komentarima bili su zadovoljni. Uspjeli smo skupiti veliki dio novca potrebnog za našu obitelj u potrebi. Nekoliko ekipa se skroz odreklo zarade. Skupila se zavidna svotica novca, koju smo već jučer uručili obitelji – rekla nam je Željkica Sviličić, predsjednica Društva žena Ščitarjevo.

        
    "Prevoditelj u gostima": Književna večer uz Sinišu Kasumovića i Luku Kuzmanovića
        
    Harmonikaš Tomislav Stanešić osvojio zlatnu medalju na Međunarodnom natjecanju u Pragu
        
    Trideset godina servisa Klarić: Domaći servis koji je odrastao s Velikom Goricom
        
    U sjećanje na Franju pl. Lučića u crkvi Navještenja BDM održan koncert duhovne glazbe
        
    HEP najavio radove u Kurilovcu, pojedine ulice tri dana privremeno bez struje
        
    Sanda Puljiz Vidović dobitnica Nagrade za osobiti doprinos psihologijskoj struci