
Ekipa „Zlatni kotao“ pripremila najbolju kotlovinu: „ Važni su dobro meso i dobar luk, kojeg treba dosta dinstati, te dosta povrća“
Zaljubljenici u kotlovinu i domaće delicije jučer su u velikom broju pohrlili u Obrezinu na prvo izdanje kulinarske manifestacije „Mini gastro Ščitarjevo“. Snage u pripremi kotlovine odmjerilo je 20-tak ekipa, a najbolja je bila domaća ekipa „Zlatni kotao“ predvođena gospodinom Damirom.
Evo što nam je rekao Damir tijekom pripreme pobjedničke kotlovine.
- Svako je priprema na svoj način. Važni su dobro meso i dobar luk, kojeg treba dosta dinstati, te dosta povrća – kratko nam je prokomentirao naš sugovornik.
Drugo mjesto osvojila je ekipa umirovljenika iz Kobilića, a treće mjesto Društvo žena Buševec. Najbolje tri ekipe nagrađene su peharima.
No, ono što je najvažnije ispunjena je i humanitarna svrha jučerašnjeg druženja.
- Kotlovina se rasprodala i sve je ispalo fenomenalno. Odaziv ljudi je bio jako dobar i prema komentarima bili su zadovoljni. Uspjeli smo skupiti veliki dio novca potrebnog za našu obitelj u potrebi. Nekoliko ekipa se skroz odreklo zarade. Skupila se zavidna svotica novca, koju smo već jučer uručili obitelji – rekla nam je Željkica Sviličić, predsjednica Društva žena Ščitarjevo.

U Kravarskom 31. tradicionalni koncert tamburaškog orkestra HRT-a u čast braniteljima

Razbojništvo na Kušancu: Napali muškarca i ženu i ukrali im automobil!

Fizički napali 42-godišnjaka, a potom i zapucali u njegovom smjeru! Policija istražuje slučaj

Urban & 4 rasplesali Tuđmanac

Uživancija na još jednom "Chill&Grillu": Titulu najboljih majstorica roštilja odnijele "Mame za pet"

Sportski duh od malih nogu: 300 velikogoričkih mališana stiže na 21. Olimpijski festival dječjih vrtića
