Novosti Sport Događanja

Donesen program rada na godišnjoj Skupštini Vatrogasne zajednice Općine Orle

21.03.2023. / Klara Kosić

Vatrogasna zajednica Općine Orle održala je svoju redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu i financijsko izvješće Zajednice za 2022. godinu. Na sjednici je, između ostaloga, donesen i program rada i financijski plan za naredno razdoblje te su izabrana radna tijela Skupštine.

Inače, Vatrogasna zajednica Općine Orle osnovana je 28. travnja 2000. godine te u svom sastavu okuplja šest dobrovoljnih vatrogasnih društava s bogatom stoljetnom tradicijom. Radi se o DVD-u Bukevje, DVD-u Drnek, DVD-u Ruča, DVD-u Suša, DVD-u Veleševec i DVD-u Vrbovo, a danas broji više od 300 članova.

U ime Zagrebačke županije podršku vatrogascima dao je zamjenik župana Ervin Kolarec koji je pritom naglasio da je Zagrebačka županija u 2023. godini osigurala 599.600 eura za zaštitu od požara.

 

 "Županija na dlanu" Proizvedeno u suradnji sa Zagrebačkom županijom

Galerija slika

Donesen program rada na godišnjoj Skupštini Vatrogasne zajednice Općine Orle Donesen program rada na godišnjoj Skupštini Vatrogasne zajednice Općine Orle Donesen program rada na godišnjoj Skupštini Vatrogasne zajednice Općine Orle Donesen program rada na godišnjoj Skupštini Vatrogasne zajednice Općine Orle

Podijeli