Novosti Sport Događanja

Automobil upao u rupu u Kučama! Mještani upozoravaju na opasnost i traže hitno rješavanje problema

12.09.2021. / Maja Peranić

U golemu rupu koja se nalazi u naselju Kuče upao je automobil, javljaju mještani. Fotografija koju su nam poslali doista je bizaran prizor, a o svemu su izjestili članovi MOST-a Kuče. U priopćenju za medije ističu kako se rupa tamo nalazi već neko vrijeme na mjestu gdje je, kako tvrde, predviđena crpna stanica za potrebe projekta Aglomeracije. Prostor je, ističu, ne označen zbog čega apeliraju na izvođače radova da se hitno riješi ova situacija opasna po mještane i svakog prolaznika. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

-U mjestu Kuče otvorena je rupa velikog promjera koja predstavlja životnu opasnost po sve mještane. Rupa se nalazi na izlazu iz Ulice Miroslava Krleže (u tzv. Kiševini) te neoznačena stoji već duže od tjedan dana. Na mjestu gdje je otvorena rupa predviđena je crpna stanica za potrebe projekta Aglomeracije. Nakon što je (pod)izvođač radova krenuo s radovima na crpnoj stanici, ista se napunila podzemnom vodom te se rupa dodatno proširila te ju nije sanirao.

Već smo na našoj službenoj Facebook stranici upozorili sumještane o ovom problemu. Naime, rupa je na nezgodnoj lokaciji s obzirom da noću tamo nema javne rasvjete, a onaj tko nije upoznat s činjenicom da se tamo nalazi rupa, mogao bi se i ozlijediti upavši u nju. 

Nažalost, unatoč našem apelu na (pod)izvođača radova, rupa je ostala i dalje neoznačena i neograđena te je u rupu upao osobni automobil. Za sada koliko je poznato, nema informacija o žrtvama. 

U nekoliko smo navrata ukazali i na problem nedostatka privremene prometne signalizacije, no nažalost ništa se nije po tom pitanju napravilo-stoji u priopćenju MOST-a Kuče.

Podijeli