Novosti Sport Događanja

AGLOMERACIJA: Evo plana radova na prometnicima za idući tjedan

30.07.2021. / Maja Peranić

Nastavljaju se radovi na projektu Aglomeracije zbog kojih će i u narednom tjednu, od 2. do 8. kolovoza neke prometnice u gradu i prigradskim naseljima biti neprohodne. Potpuna obustava prometa najavljena je za neke dijelove naselja Mraclin i Okuje, a zatvorene će biti još neke ceste u Velikoj Mlaki, Kučama, Donjem Podotočju te Starom Čiču. Detaljnije donosimo u planu koji nam je dostavila VG Vodoopskrba.

Velika Mlaka i Donja Lomnica

Radi radova u Kramarićevoj ulici u Velikoj Mlaki koja je i dalje zatvorena za promet i to od Zagrebačke do ul. Vladimira Nazora, za promet nastavlja biti zatvorena i Velikomlačka ulica.

U naselju Donja Lomnica zatvorene će biti: Industrijska ulica (križanje s Odranskom), Odranska ulica (križanje s Industrijskom i Deverićevom) te Deverićeva ulica (križanje s Odranskom).

Velika Kosnica, Petina, Selnica...

Na prometnicama Velika Kosnica, Mala Kosnica, Petina, Selnica Ščitarjevska, Črnkovec,

Lekneno, Trnje i Ščitarjevo biti će otežan promet, ali bez zatvaranja ulica. Radovi će se odvijati

uz smanjene aktivnosti na samom gradilištu i to od 2. do 13.kolovoza.

Donje Turopolje

U naseljima Donjeg Turopolja radovi traju na većini prometnica obuhvaćenih planom. Zbog radova na glavnom kolektoru otežano će se i dalje prometovati Sisačkom ulicom kroz Buševec i Ogulicnec kao i Zagrebačkom u Buševcu.

Zbog pripreme za asfalt potpuna obustava prometa je u dijelovima naselja Mraclin i Okuje od 2.kolovoza do 5.rujna. I to od restorana „Za vašu dušu“ u Okuju do nadvožnjaka preko autoceste, a u Mraclinu od nadvožnjaka do raspela. Više o toj dionici radova pročitajte ovdje.

Također, u Mraclinu se otežano prometuje ulicama Braće Radića i L.Galekovića.

U naselju Kuče do 12. Kolovoza zatvorene su sljedeće prometnice: Petrova, Kolareve, Gornje Podotočje te Sv. Fabijana radi radova na kućnim priključima, nadalje, Vranešina i Tomacova zbog radova na glavnom kolektoru kao i Ulica Kneje zbog radova na kućnim priključcima i glavnom kolektoru. Za asfalt se pak priprema Ulica Braće Radić koja će također biti zatvorena.

Otežano se i dalje prometuju kroz Rakitovec zbog izvođenja kućnih priključaka i radova na kolektoru.

Zbog pripreme za asfalt bit će zatvorene i ulice u Starom Čiču i to Sporedne ulice Jurja Habdelića te Ul. Augusta Šenoe. U Vukovini će se otežano prometovati Velikogoričkom ulicom/Starom cestom(D30) gdje će se vršiti podbušivanje i izrada kolektora, a u Školskoj ulici traju radovi na kolektoru i kućnim priključcima zbog kojih se također otežano prometuje kao i Ulicom stara cesta.

Podijeli