°C 12

Prikupili 5000 kuna za obnovu Klaićeve bolnice: 'Nije mnogo, ali je dovoljno za osmijeh'

27.03.2020.

Petar Brnada

Potaknuti prizorima oštećenih bolnica, djece i majki na hladnom zraku, ekipa koja stoji iza slikovnice Pia Mia odlučila je cjelokupan profit 24. i 25. ožujka donirati Dječjoj bolnici Klaićeva kako bi zajednički, što prije, obnovili bolnicu te našim liječnicima i medicinskim sestrama poboljšali radne uvjete!

Danas su objavili kako su zahvaljujući kupovini slikovnice prikupili ukupno 5000 kuna za Klaićevu bolnicu, što ih čini jako sretnima.

-Sretni smo što možemo objaviti kako smo, zahvaljujući vašoj kupovini, prikupili 5000 kn za Klaićevu bolnicu! Nije mnogo, ali dovoljno je za osmijeh- poručila je ekipa iza Pia Mia slikovnice.

-Svima je jasna cjelokupna situacija u društvu. Moramo se oslanjati jedni na druge. Nakon ovog potresa koji je bio dovoljno jak da napravi veliku štetu po ionako već starim bolnicama odlučili smo se pokrenuti ovu mini-akciju u kojoj ćemo svu zaradu koju ostvarimo prodajom naše Pia Mie donirali Dječjoj bolnici Klaićeva. Naravno, mi ćemo tu dodati još neki svoj iznos bez obzira na to koliko primjeraka bude prodano- kazao nam je Mario Dilberović koji je s kolegicama i pokrenuo cijelu priču.