Novosti Sport Događanja

Kino pod zvijezdama: Uzbuna na Zelenom Vrhu

28.07.2020. / Ivana Ćurić

Ove subote, 1. kolovoza, POUVG prikazivat će obiteljski film "Uzbuna na Zelenom Vrhu" i to na otvorenom, dopuste li vremenske prilike.

Riječ je o kinu pod zvjedama u kojem ćete moći uživati u sklopu manifestacije "Vidim, čujem i mirišim ljeto" u Vukovini. U dvorištu kurije Alapić uz radionice za djecu, pečenje pečenika i krumpira, kazališnu predstavu, slatku gastro ponudu i druge sadržaje, prikazivat će se i ovaj dječji film po izboru urednika kina POUVG-a.

U središtu radnje su Koko i njegovi prijatelji koji provode ljetne praznike na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh, družeći se i igrajući. Bajkovitu seosku idilu naruše neobični događaji koji uznemire i djecu i sve seljane: kradljivci pod okriljem noći pljačkaju kuću za kućom, odnoseći sve vrijedno što im dođe pod ruke. Kada otruju Kokovog i Maričnog psa, a policija se ogluši na prijave odraslih, djeca odluče uzeti stvar u svoje ruke i razotkriti lopove.

Film u dvorištu kurije Alapić počinje u 20:30 sati, a u slučaju kiše prikazivat će se u Društvenom domu u Vukovini. Ulaz je besplatan.

Podijeli