Novosti Sport Događanja

Gastro vas zove! Sitno brojimo do najveće gastronomske manifestacije u Velikoj Gorici!

08.10.2019. / Petar Brnada

-Dobrodošli za turopoljski stol! I ove smo godine za vas pripremili menu „Gastro Turopolja“, uz brojne specijalitete, kopnene i morske, tradicionalne i moderne, uz kapljicu dobrog vina i finog deserta- poručuju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Naime, svega šest dana ostalo je do 18. izdanja najveće gastro manifestacije u Velikoj Gorici, a ono najbolje od ponude čeka vas u nedjelju, 13. listopada, kada će s početkom od 12:30 sati na platou oko Muzeja Turopolja započeti Nedjeljni turopoljski ručak u organizaciji Turističke zajednice i Udruženja obrtnika Velike Gorice, a na kojem će svoje specijalitete predstaviti ugostitelji i udruge.

Od ove godine u okviru Gastro Turopolja održati će se i 1. Gospodarski sajam na kojem će se predstaviti lokalno obrtništvo i poduzetništvo. Osim ugostitelja priliku da "zamaste prste" i pritom se dobro zabave imaju i svi kuhari amateri te oni željni dobrog druženja i fine hrane, a najžešća bitka kao i svakog puta do sada, vodit će se uz kotlove za kotlovinu, gdje će svoja kulinarska znanja i vještine odmjeravati brojne prijavljene ekipe.

Više informacija o ovogodišnjem 18.Gastru Turopolja možete pronaći OVDJE.

Podijeli