Novosti Sport Događanja

FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec

29.11.2021. / Petar Brnada

Dočekali smo Advent- razdoblje u crkvenoj liturgijskoj godini, odnosno vrijeme pripreme za blagdan Božića. Vrijeme je to pokore, iščekivanja i pripreme za Kristov dolazak. U vrijeme došašća izrađuje se adventski vijenac sa četiri svijeće koje simboliziraju četiri nedjelje u došašću, a svoj vijenac dobio je i Buševec zahvaljujući svojim vrijednim ženama.

Ispred crkve Ivana Krstitelja izradile su ga članice Društva žena Buševec.

-DŽB je ove godine po prvi put odlučilo napraviti adventski vijenac ispred crkve Ivana Krstitelja u Buševcu. U kupovinu ukrasa išle su Renata Cvetko i Lidija Rožić. Slamu su donirale Ljiljana Tačković, Snježana Vlahovac i Biserka Sučić. Borove grane je donirala Ana Vnučec. Andrea Kraljević je sa Brankom Bašić bila glavna u realizaciji vijenca, a puno su pomogle i druge članice- otkrile su žene iz Buševca.

 

Foto: Društvo žena Buševec

Galerija slika

FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec FOTO Zahvaljujući vrijednim rukama Društva žena adventski vijenac krasi i Buševec

Podijeli