Novosti Sport Događanja

FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu

04.03.2021. / Maja Peranić

Više od 300 građana odazvalo se na ovotjednu dobrovoljnu akciju darivanja krvi koju je u našem gradu organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica. Ukupno je darivanju pristupila 341 osoba, no njih 251 moglo je dati krv. 

Tako su prikupljene nove vrijedne zalihe te dragocjene tekućine koja spašava živote. 

Među darivateljima je bio i gospodin Željko Jurić, višestruki darivatelj krvi koji ju je dosad darovao više od sto puta, a ovog utoraka to je učinio jubilarni 110. put. Priču o njemu objavili smo ranije na našem portalu, a možete je se podsjetiti - ovdje.

Iz Crvenog križa zahvaljuju svim građanima koji su se nesebično odazvali još jednoj akciji, a koliko je ona bila uspješna dokazuju i fotografije dugačkog reda koji se stvorio pred ulazom u samu zgradu. Istina je da se akcija provodi u skladu s epidemiološkim mjerama pa je zbog toga potrebno nešto duže čekati, no veseli činjenica da se u našem gradu svakoj novoj akciji odazove nemali broj građana.

(foto: GDCK Velika Gorica)

Galerija slika

FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu FOTO: Goričani u redovima čekali da daju krv: Crveni križ prikupio 251 novu dozu

Podijeli